Nova generacija mliječnih proizvoda bogatih proteinima
Tube fit – budite fit uz besplatne programe dostupne na YouTubeu

Ako mislite da je zvijezdama lako održavati liniju uz osobne trenere i kućne teretane, donekle ste u pravu. No, srećom, vremena se mijenjaju i danas i vi možete vježbati po istom modelu: treneri vas potiču i hrabre s YouTube kanala, u udobnosti vašeg doma.

Pretvorite nakratko dnevnu sobu u studio za vježbanje i uštedite novac i vrijeme za spremanje, odlazak i povratak iz teretane. Dodatna prednost: ne morate brinuti o odjeći za trening, a dosadi li vam mjesto na kojem vježbate, preselite se u prirodu.

Uz osobne trenere s YouTubea imate manje izgovora za preskakanje treninga, a ovakav način vježbanja posebno je koristan kad ste na putovanju.

BeFit Channel

Treneri svjetskog glasa poput Jillian Michaels, trenerice i autorice bestsellera i zvijezde reality showa, zatim Mary Helen Bowers, bivše balerine koja je pripremala Natalie Portman za ulogu u „Crnom labudu“, Billyja Banksa, majstora total body treninga u koji ubacuje elemente borilačkih vještina, legendarne Jane Fonde, glumice i fitnes gurua, čekaju vas na kanalu koji obiluje različitim vrstama treninga, a preporučujemo da istražite i njihove osobne videokanale:

Jillian Michaels

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Billy Banks Tae Bo

https://www.youtube.com/channel/UCMGIp3jifsoufZv_y8_c1Qg

Popsugar Fitness

Jedan od najpopularnijih online kanala za vježbanje sadrži niz tutoriala koji se razlikuju u trajanju i ciljevima. Vježbajte s holivudskim trenerima u programu Class Fit Sugar koji prati trendove u svijetu vježbanja, a najpoznatiji su treninzi Victoria's Secret, Tabata, Bar Method…

Yoga with Adriene

Uz Adriene možete vježbati jogu bez obzira na godine, iskustvo ili spol. Od joge za početnike, 30-dnevnih programa, savladavanja vještine disanja, pa sve do power joge i joge za gubljenje viška kilograma, svatko će pronaći nešto za sebe iz udobnosti doma.

XHIT daily

Od ponedjeljka do petka ovaj kanal donosi vježbe, savjete i izazove za sve koji žele fit život. Različite vrste treninga, posvećene određenim dijelovima tijela i ciljevima, čekaju na vas.

Stisnite play i krenite!

VIŠE O PROTEINIMA NA BLOGU: